• Üdvözlünk a csillagok világában
 • Hallottál már a Csillagplafonról?
 • Nightsky 3d
- a csillagos égbolt specialistája -

A Csillagplafonról

A CsillagPlafon egy lakásdekorációs eljárás, amely egy csillagos égbolt 3 dimenziós látványát adja vissza zárt térben.Nappal láthatatlan, azonban ahogy besötétedik, elkezdenek világítani a csillagképek, a csillagködök, a közelebbi és távolabbi galaxisok, holdak.

Szinte hallani lehet a nyári éjszaka neszeit, a tücskök ciripelését, és szinte érezni lehet az éjszakai hűvös szellő lágy simogatását.

iMac Illustration

A CSAPAT

EGY KREATÍV CSAPAT VAGYUNK, KÉSZEN ÁLLUNK ARRA, HOGY EGY ÉLETRE ELVARÁZSOLJUK ESTÉID. EGY IGAZI CSILLAGOS ÉGBOLT A SZOBÁD FALÁN, MOSTMÁR ELÉRHETŐ SZÁMODRA IS. LEPD MEG MAGAD, VAGY CSALÁDOD EGY FANTASZTIKUS, ÉLETRE SZÓLÓ ÉLMÉNNYEL.
257
Kliensek száma
100
% Pozitív visszajelzés
16
Kiállítás
20
Év garanciát vállalunk

MUNKÁINK

MUNKÁINK ÖNMAGUKÉRT BESZÉLNEK. A KÖVETKEZŐKBEN EZEKET TEKINTHETIK MEG, NAPPAL ÉS ÉJSZAKA LEFOTÓZVA.
KÉSZEN ÁLLSZ EGY BESZÉLGETÉSRE, ESETLEG KÉRDÉSED VAN?

ÍRJ NEKÜNK VAGY HÍVJ MINKET.

 • BIZAKODVA VÁRJUK JELENTKEZÉSED, ÍRJ, VAGY HÍVJ MINKET BÁRMIKOR. CSAPATUNK IGYEKSZIK KÉSZSÉGGEL VÁLASZOLNI KÉRDÉSEIDRE, ÉS A LEHETŐ LEGGYORSABBAN REAGÁLNI A MEGRENDELÉSEINKRE.

  Pál István, Ügyvezető igazgató

 • GONDOLTÁL MÁR ARRA, HOGY MIKÉNT VARÁZSOLHATNÁ EL ESTÉIDET EGY CSILLAGPLAFON? NETÁN A GYEREKEK SZOBÁJÁBAN? ÁGYATOK FELETT NÉZNÉTEK KEDVESEDDEL? EGY MOZITEREM? NE HAGYD, HOGY A FELHŐS ESTÉK ELRONTSÁK KEDVED 🙂

  Lépj kapcsolatba velünk!

  HÍVJ MINKET: (+4) 0745-468.049 Hétfőtől–Péntekig | 9től–5 óráig

  POSTA CÍMÜNK: Székelyudvarhely, 535600, Gát utca 34, Hargita megye, Románia: Pál István / Tel: (+4) 0745 468.049 / Mail: info@nightsky.ro Marosvásárhely: Pető Jolán / Tel: (+4) 0742-634.762 / Mail: mures@nightsky.ro

  Locate Us on Map